Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Veel aandacht voor onderzoek naar jihadvideo’s door Pieter Nanninga

03 juni 2014

De aanstaande promotie van Pieter Nanninga over onderzoek naar de rol van zelfmoordaanslagen binnen de jihadistische beweging en de martelarenvideo’s die hiervoor worden gemaakt, zorgt voor veel media-aandacht. Hieronder een kort overzicht:

Medium

Datum

Volkskrant (€)

02-06

Dit is de Dag (Radio 1)

02-06

RTV Noord

02-06

Knevel en Van den Brink

02-06

NRC (€)

03-06

Trouw

03-06

Metro
03-06
De Kennis van Nu (NPO 1)
04-06

Universiteitskrant (engelstalig)

05-06

NRC (€)

10-06

Pieter Nanninga, docent bij Midden-Oostenstudies, promoveert op 16 juni aan de Rijksuniversiteit Groningen.De titel van het proefschrift luidt:Jihadism and suicide attacks: al-Qaeda, al-Sahab and the meanings of martyrdom.
Laatst gewijzigd:05 april 2018 11:08
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 09 januari 2019

  Franse aandacht voor onze Bijzondere Collecties

  De Société bibliographique de France, een Franse vereniging voor boekwetenschappers en boekhistorici, heeft conservator Alisa van de Haar geïnterviewd over de Groningse Bijzondere Collecties. In het interview vertelt Van de Haar onder andere over de...

 • 08 januari 2019

  Het licht voor literatuur aansteken

  Mathijs Sanders leeft ín en mét literatuur en draagt dat uit waar hij kan. Als hoogleraar moderne Nederlandse letterkunde kan hij er bovendien ván leven. Hij beschouwt zichzelf als een geluksvogel. ‘Ik zou niks anders willen doen.’

 • 18 december 2018

  Populisme bestormt de hitlijsten

  De Top 2000-tijd breekt weer aan: sommigen haten de uitzending, voor anderen mag het nog wel langer duren. De samenstelling van deze lijst ‘beste’ popnummers is onlosmakelijk verbonden met lobby’s om nummers hoog in de lijst te krijgen. Waarom vinden...