Veel aandacht voor onderzoek naar jihadvideo’s door Pieter Nanninga

03 juni 2014

De aanstaande promotie van Pieter Nanninga over onderzoek naar de rol van zelfmoordaanslagen binnen de jihadistische beweging en de martelarenvideo’s die hiervoor worden gemaakt, zorgt voor veel media-aandacht. Hieronder een kort overzicht:

Medium

Volkskrant (€)

Dit is de Dag (Radio 1)

RTV Noord

Knevel en Van den Brink

NRC (€)

Trouw

Metro
De Kennis van Nu (NPO 1)
04-06

Universiteitskrant (engelstalig)

05-06

NRC (€)

10-06

Pieter Nanninga, docent bij Midden-Oostenstudies, promoveert op 16 juni aan de Rijksuniversiteit Groningen.De titel van het proefschrift luidt:Jihadism and suicide attacks: al-Qaeda, al-Sahab and the meanings of martyrdom.
Laatst gewijzigd:05 april 2018 11:08