Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Veel aandacht voor onderzoek naar jihadvideo’s door Pieter Nanninga

03 juni 2014

De aanstaande promotie van Pieter Nanninga over onderzoek naar de rol van zelfmoordaanslagen binnen de jihadistische beweging en de martelarenvideo’s die hiervoor worden gemaakt, zorgt voor veel media-aandacht. Hieronder een kort overzicht:

Medium

Datum

Volkskrant (€)

02-06

Dit is de Dag (Radio 1)

02-06

RTV Noord

02-06

Knevel en Van den Brink

02-06

NRC (€)

03-06

Trouw

03-06

Metro
03-06
De Kennis van Nu (NPO 1)
04-06

Universiteitskrant (engelstalig)

05-06

NRC (€)

10-06

Pieter Nanninga, docent bij Midden-Oostenstudies, promoveert op 16 juni aan de Rijksuniversiteit Groningen.De titel van het proefschrift luidt:Jihadism and suicide attacks: al-Qaeda, al-Sahab and the meanings of martyrdom.
Laatst gewijzigd:20 februari 2017 12:40
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 15 december 2017

  Cursussen bij het Talencentrum, januari-juni 2018

  Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen biedt in de cursusperiode januari-juni 2018 weer veel cursussen aan: Nederlands voor anderstaligen, Nederlands voor Nederlandstaligen, Engels, Moderne Vreemde Talen en Interculturele Communicatie....

 • 13 december 2017

  Faculty of Economics and Business achieves 3-year EQUIS re-accreditation

  The European accreditation institution EFMD has just announced that the Faculty of Economics and Business (FEB) of the University of Groningen has been awarded the prestigious EQUIS accreditation for an additional 3 years. This re-accreditation was...

 • 04 december 2017

  Strip over dialectonderzoek Martijn Wieling (video)

  Een strip maken over je onderzoek. Dat doet lang niet elke wetenschapper. Taalonderzoeker Martijn Wieling van de afdeling Informatiekunde koos er wel voor. Wieling doet met een articulograaf onderzoek naar tongbewegingen bij dialectsprekers. Met de...