Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Veel aandacht voor onderzoek naar jihadvideo’s door Pieter Nanninga

03 juni 2014

De aanstaande promotie van Pieter Nanninga over onderzoek naar de rol van zelfmoordaanslagen binnen de jihadistische beweging en de martelarenvideo’s die hiervoor worden gemaakt, zorgt voor veel media-aandacht. Hieronder een kort overzicht:

Medium

Datum

Volkskrant (€)

02-06

Dit is de Dag (Radio 1)

02-06

RTV Noord

02-06

Knevel en Van den Brink

02-06

NRC (€)

03-06

Trouw

03-06

Metro
03-06
De Kennis van Nu (NPO 1)
04-06

Universiteitskrant (engelstalig)

05-06

NRC (€)

10-06

Pieter Nanninga, docent bij Midden-Oostenstudies, promoveert op 16 juni aan de Rijksuniversiteit Groningen.De titel van het proefschrift luidt:Jihadism and suicide attacks: al-Qaeda, al-Sahab and the meanings of martyrdom.
Laatst gewijzigd:20 februari 2017 12:40
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....