UB verwelkomt collectie Theologie en Religiewetenschappen

24 juni 2014

Prof. dr. Kocku von Stuckrad, decaan van de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap, heeft vandaag de collectie Theologie en Religiewetenschappen overgedragen aan de Universiteitsbibliotheek. Marjolein Nieboer kreeg symbolisch zijn eigen laatst gepubliceerde boek 'The Scientification of Religion' (ook elektronisch beschikbaar) overhandigd om toe te voegen aan de collectie op de vierde verdieping van de UB.

Boeken beter toegankelijk
´Door de uitgebreidere openingstijden en de betere faciliteiten komt dit ten goede aan de toegankelijkheid van onze boeken. Het gemak van het gebruik van de boeken wordt daarmee flink verhoogd ten opzichte van onze huidige locatie. Daarnaast verdwijnen er ook geen boeken, er komen zelfs boeken bij,' vertelt Von Stuckrad trots.

Organisatieverandering
Dit is de start van de derde inhuizing bibliotheken in het kader van het renovatieproject UB2020. De inhuizing van de collectie Theologie en Religiewetenschappen is onderdeel van een grotere organisatieverandering in de bibliotheekorganisatie. In de komende jaren zal het UB-gebouw grondig worden gerenoveerd.

prof. dr. C.K.M. (Kocku) von Stuckrad
Laatst gewijzigd:25 januari 2018 14:22