Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Inhuizing collectie Theologie en Religiewetenschappen | 24 juni 2014

17 juni 2014
prof. dr. C.K.M. (Kocku) von Stuckrad

Op dinsdag 24 juni zal prof. dr. Kocku von Stuckrad, decaan van de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap, het eerste boek uit de collectie Theologie en Religiewetenschappen overhandigen aan bibliothecaris Marjolein Nieboer.

Het moment van overhandiging is:

  • dinsdag 24 juni
  • 10.45 uur
  • 4de verdieping, zaal Theologie en Religiewetenschappen, Filosofie

Je bent van harte welkom om de overhandiging bij te wonen!

De verhuizing start op maandag 23 juni.

Dit is de start van de derde inhuizing bibliotheken in het kader van het renovatieproject UB2020. De inhuizing van de collectie Theologie en Religiewetenschappen is onderdeel van een grotere organisatieverandering in de bibliotheekorganisatie. In de komende jaren zal het UB-gebouw grondig worden gerenoveerd.

Laatst gewijzigd:08 mei 2018 11:22
printView this page in: English

Meer nieuws