Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Inhuizing collectie Theologie en Religiewetenschappen | 24 juni 2014

17 juni 2014
prof. dr. C.K.M. (Kocku) von Stuckrad

Op dinsdag 24 juni zal prof. dr. Kocku von Stuckrad, decaan van de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap, het eerste boek uit de collectie Theologie en Religiewetenschappen overhandigen aan bibliothecaris Marjolein Nieboer.

Het moment van overhandiging is:

 • dinsdag 24 juni
 • 10.45 uur
 • 4de verdieping, zaal Theologie en Religiewetenschappen, Filosofie

Je bent van harte welkom om de overhandiging bij te wonen!

De verhuizing start op maandag 23 juni.

Dit is de start van de derde inhuizing bibliotheken in het kader van het renovatieproject UB2020. De inhuizing van de collectie Theologie en Religiewetenschappen is onderdeel van een grotere organisatieverandering in de bibliotheekorganisatie. In de komende jaren zal het UB-gebouw grondig worden gerenoveerd.

Laatst gewijzigd:03 februari 2017 15:21
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 07 december 2017

  Bijzonder Hoogleraar Henk van den Belt benoemd tot UHD Theologiegeschiedenis

  Het bestuur van de faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) heeft bijzonder hoogleraar Henk van den Belt met ingang van 1 september 2017 benoemd tot Universitair hoofddocent Theologiegeschiedenis (Associate...

 • 28 november 2017

  Ridderlijke orden in Nederland: van kruisvaart naar weldadigheid

  Ridderlijke orden spreken al eeuwen tot de verbeelding. Deze eens machtige organisaties, die tijdens de kruistochten streden tegen de overheersing van het Heilige Land door de moslims, bestaan nog altijd. Toch trekken deze ridders en dames nu niet meer...

 • 20 november 2017

  Video: Religie en geweld

  In dit tweede deel van de videoreeks Mythbusting Religion & Conflict spreekt dr. Joram Tarusarira met Naomi O’Leary over religie, geweld en vrede. Joram Tarusarira werkt bij de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap als assistent professor...