Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuw boek Trudy Dehue

13 juni 2014
.
.

Onlangs is het nieuwe boek van Trudy Dehue verschenen: Betere mensen, over gezondheid als keuze en koopwaar.

Verschillende media besteedden de afgelopen dagen al aandacht aan het verschijnen van het boek.

 • TROS Nieuwsshow, Radio 1, 13 juni 2014
 • Nooit meer Slapen VPRO, Radio 1, 6 juni 2014
 • Volkskrant
 • Elsevier
 • NRC

In 2008 verscheen bij uitgeverij Augustus De depressie-epidemie over overmatig gebruik van antidepressiva waar veel reactie op gekomen is. Ditmaal, in Betere mensen, illustreert Trudy Dehue de noodzaak van financieel onafhankelijk onderzoek n.a.v. de wetenschap van ADHD bij volwassenen en het ontwerp van nieuwe hersentechnologie – financieel onafhankelijk onderzoek dat bovendien niet alleen op technologische vooruitgang is gericht.

Laatst gewijzigd:17 juni 2016 15:55

Meer nieuws

 • 17 september 2018

  Pesten is een probleem van ons allemaal

  Van leerkrachten wordt veel verwacht; naast een stimulerend academisch klimaat, moeten ze er ook voor zorgen dat er niet gepest wordt in de klas. Ze zijn echter niet voldoende opgeleid om pesten effectief aan te kunnen pakken. Bovendien ontbreekt er...

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Acceptatie van gaswinning nog verder gedaald

  De acceptatie van gaswinning is nog verder gedaald, de negatieve emoties worden sterker. Dat blijkt onder andere uit de resultaten van de vijfde meting van een langdurig onderzoek dat de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) sinds 2013 uitvoert naar de...