Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuw boek Trudy Dehue

13 juni 2014
.
.

Onlangs is het nieuwe boek van Trudy Dehue verschenen: Betere mensen, over gezondheid als keuze en koopwaar.

Verschillende media besteedden de afgelopen dagen al aandacht aan het verschijnen van het boek.

 • TROS Nieuwsshow, Radio 1, 13 juni 2014
 • Nooit meer Slapen VPRO, Radio 1, 6 juni 2014
 • Volkskrant
 • Elsevier
 • NRC

In 2008 verscheen bij uitgeverij Augustus De depressie-epidemie over overmatig gebruik van antidepressiva waar veel reactie op gekomen is. Ditmaal, in Betere mensen, illustreert Trudy Dehue de noodzaak van financieel onafhankelijk onderzoek n.a.v. de wetenschap van ADHD bij volwassenen en het ontwerp van nieuwe hersentechnologie – financieel onafhankelijk onderzoek dat bovendien niet alleen op technologische vooruitgang is gericht.

Laatst gewijzigd:17 juni 2016 15:55

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...