Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

NSV Research Master scriptieprijs 2014 voor Tomas Zwinkels

02 juni 2014

Tomas Zwinkels heeft tijdens de Dag van de Sociologie in Antwerpen de NSV Research Master scriptieprijs 2014 ontvangen voor zijn thesis 'Outnumbered: Political Careers in Netherlands, Gender, Education and the Role of Political Capital'.

Nederlandse Sociologische Vereniging (NSV) looft de NSV-thesisprijs om de twee jaar uit aan de beste researchmasterthesis die aan een Nederlandse universiteit is verschenen. De jury bestond uit Prof. dr Jules Peschar, Dr Jan Kornelis Dijkstra, Dr Ellen Verbakel, Dr Anne Roeters, Dr Barbara da Roit en prof. dr Liesbet van Zoonen. Aan de prijs is een bescheiden geldbedrag van Euro 250,= verbonden.

Laatst gewijzigd:08 juli 2014 11:30

Meer nieuws