Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

NSV Research Master scriptieprijs 2014 voor Tomas Zwinkels

02 juni 2014

Tomas Zwinkels heeft tijdens de Dag van de Sociologie in Antwerpen de NSV Research Master scriptieprijs 2014 ontvangen voor zijn thesis 'Outnumbered: Political Careers in Netherlands, Gender, Education and the Role of Political Capital'.

Nederlandse Sociologische Vereniging (NSV) looft de NSV-thesisprijs om de twee jaar uit aan de beste researchmasterthesis die aan een Nederlandse universiteit is verschenen. De jury bestond uit Prof. dr Jules Peschar, Dr Jan Kornelis Dijkstra, Dr Ellen Verbakel, Dr Anne Roeters, Dr Barbara da Roit en prof. dr Liesbet van Zoonen. Aan de prijs is een bescheiden geldbedrag van Euro 250,= verbonden.

Laatst gewijzigd:08 juli 2014 11:30

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Schaatsprestaties voorspellen met geautomatiseerde analyses

  Sport, wetenschap en het bedrijfsleven zetten de eerste stap richting digitalisering van de schaatssport. De kracht van deze samenwerking is dat iedere partij zich kan focussen op zijn eigen expertise. Mede dankzij de Data Services Hub van KPN kunnen...

 • 22 februari 2018

  Op zoek naar ons zesde zintuig: timing

  Hedderik van Rijn, adjunct-hoogleraar Cognitieve Wetenschappen en Neurowetenschappen, kreeg in 2017 een prestigieuze NWO Vici-beurs toegekend. Hij kreeg anderhalf miljoen euro voor zijn onderzoek naar hoe mensen hun handelen timen. De bestaande theorie...

 • 06 februari 2018

  Nico van Yperen: ‘Een mentaal zwakke topsporter bestaat eigenlijk niet’

  Nico van Yperen is de eerste hoogleraar in Nederland die zich primair richt op de psychologie van sport en presteren. Hij bekleedt de leerstoel Sport & Performance Psychology. Welke psychologische factoren en omstandigheden zijn van invloed op het optimaal...