Wiskunde Alumnidag

10 mei 2014

Wiskunde Alumnidag 10 mei 2014

Het is alweer ruim 5 jaar geleden dat er een alumnidag was voor oud-wiskundestudenten van de RUG. In 2014 is het weer zover. In het bijzonder is komend jaar een feestelijk jaar voor de universiteit daar dan het 400-jarig bestaan wordt gevierd met een groots programma onder het thema 4∞ (For Infinity). In dat kader lag het voor de hand om ook een uitgebreid programma voor wiskunde-alumni te organiseren.

Programma en aanmelden

Laatst gewijzigd:31 mei 2018 16:10