Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Day 2: CEASG Launch Conference on 'East Asia and the European Union: strong Economics, weak Politics?'

09 mei 2014

Save the date

8-9 May 2014, University of Groningen, Senate room

CEASG's first conference is themed around East Asia's relations with the European Union.
Registration details and programme follow on this site.

Contact ceasg@rug.nl to receive conference updates.

Laatst gewijzigd:08 juli 2014 12:53

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.