Sanne Kamerling in het Financieel Dagblad over verkiezingen in India

Sanne Kamerling in het Financieel Dagblad over verkiezingen in India

Joep Westerveld

dinsdag 13 mei 2014

India’s favoriet mikt op buitenlandse handel

‘Oppositieleider Modi staat bekend als een neoliberaal. Ook hij wil de economische banden met de hele wereld aanhalen en veel buitenlandse investeringen aantrekken’, zegt Susanne Kamerling, onderzoeker aan de Rijksuniversiteit Groningen en instituut Clingendael meer . . .

Laatst gewijzigd:23 juli 2018 15:27