Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Sanne Kamerling in het Financieel Dagblad over verkiezingen in India

13 mei 2014

Sanne Kamerling in het Financieel Dagblad over verkiezingen in India

Joep Westerveld

dinsdag 13 mei 2014

India’s favoriet mikt op buitenlandse handel

‘Oppositieleider Modi staat bekend als een neoliberaal. Ook hij wil de economische banden met de hele wereld aanhalen en veel buitenlandse investeringen aantrekken’, zegt Susanne Kamerling, onderzoeker aan de Rijksuniversiteit Groningen en instituut Clingendael meer . . .

Laatst gewijzigd:23 juli 2018 15:27

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.