Invitation: To join a presentation by NOS Correspondent in China, Marieke de Vries (in Dutch)

16 mei 2014

De School voor Journalistiek in Zwolle (Christelijke Hogeschool Windesheim) en de Directie Azië en Oceanië (DAO) van het Ministerie van Buitenlandse Zaken nodigen je uit voor een presentatie van

Marieke de Vries
NOS correspondente in China

Op 16 mei 2014 van 11 tot 13 uur,

Windesheim, Campus 2-6, Postbus 10090, 8000 GB Zwolle, 088 469 99 11

Voor en met studenten journalistiek en een twintigtal belangstellende studenten van andere, op Azie, gerichte opleidingen zal Marieke de Vries haar visie geven op de invloed van de snelle economische ontwikkeling op persvrijheid in China? Bovendien beantwoordt zij de vraag hoe je een wereldjournalist wordt.

Plaatsvervangend directeur van DAO, Jan Waltmans, zal in kort bestek uitleggen hoe vanuit een ambassade en vanuit het departement in Den Haag invulling wordt gegeven aan een dialoog met andere landen, waaronder China, over persvrijheid. Wat doe je op een ambassade en op het departement in de praktijk?

Voor studenten die een op Azië gerichte opleiding buiten Zwolle volgen zijn 20 plaatsen gereserveerd.

Je kunt je aanmelden bij suus.oudeweernink@minbuza.nl.

Laatst gewijzigd:09 maart 2016 15:10