CEASG Launch Conference on 'East Asia and the European Union: strong Economics, weak Politics?' 8-9 May 2014

08 mei 2014

8-9 May 2014, University of Groningen, Senate room, Academy Building

When people in East Asia reflect on Europe nowadays, their immediate association is likely to be the Eurozone debt crisis. Asian countries, particularly China, monitor the crisis with fervent interest because the EU is one of their largest export markets. Mutual economic relations seem to be affected by lower demand and expectations. Yet, despite the crisis, the EU can still make its influence felt in Asia, particularly in the area of trade. After all, the countries taking part in the Asia-Europe Meeting (ASEM) together represent more than 60 percent of global commerce.

More information on the Call for Papers for this event can be found here. The call is closed for papers related to China and Japan. Contributions related to Korea and Mongolia are still welcomed.

Visit the conference website to view the conference programme, read about the paper presentations and find out more about the conference speakers.

Conference Poster
Laatst gewijzigd:24 juli 2018 12:44