Europese onderwijsprijs voor Rosalind Franklin Fellow Dr. Monika Báar

19 mei 2014

Dr. Monika Báar, Rosalind Franklin Fellow aan de Faculteit der Letteren, heeft onlangs de European Award for Excellence in Teaching in the Social Sciences and Humanities 2013-2014 toegekend gekregen van de Central European University (CEU). Zij is uitgenodigd om de prijs op 19 september in ontvangst te nemen in Budapest, tijdens de CEU openingsceremonie.

De selectiecommissie, onder leiding van Emeritus hoogleraar Patricia Albjerg Graham van Harvard University, was zeer onder de indruk van Dr. Báars prestaties op internationaal gebied, haar interdisciplinaire belangen en haar uitzonderlijke aandacht voor de wensen van studenten.

De Europese onderwijsprijs is voor het eerst uitgereikt in 2011, geïnitieerd als pan-Europees project door de Central European University ter gelegenheid van zijn 20 jarig bestaan. Het doel van de award is het stimuleren en promoten van ‘excellence in teaching’ in het Europees Hoger Onderwijs. De award gaat samen met de Diener Prize van 5000 euro.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:40