Emeritus hoogleraar Peter Volten ontvangt eredoctoraat in Roemenië

08 mei 2014

Op woensdag 7 mei ontving prof. Peter Volten in Boekarest, Roemenië een eredoctoraat van de National University of Political Studies and Public Administration (NUPSPA). Hij krijgt de titel Doctor Honoris Causa.

Volten is hoogleraar Geschiedenis en theorie van de internationale betrekkingen. In 2011 ging hij met emeritaat. Volten ontving zijn eredoctoraat als erkenning voor zijn bijdrage aan International Relations en Security Studies en voor zijn rol in de steun aan landen in Centraal Oost-Europa om toe te treden tot de NAVO. Hij wordt tevens geëerd om zijn 20-jarige samenwerking en betrokkenheid bij de NUPSPA.

Over NUPSPA

NUPSPA is tegenwoordig het belangrijkste academische centrum voor overheidsstudies in Roemenië, waar experts op het gebied van politieke en sociale wetenschappen, internationale relaties, Europese studies, communicatie en publieke administratie samenkomen.

Volten
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:40