Ontbijt in de kantine van de UB

20 mei 2014

Vanaf heden bieden wij in de kantine van UB (4e verdieping) dagelijks een ontbijt aan voor € 1,95. Dit ontbijt bestaat uit 2 belegde kaiserbroodjes, een vruchtensap en een koffie naar keuze.

• Het ontbijt wordt op weekdagen geserveerd van 8.30 – 10.30 uur; in het weekend serveren wij het ontbijt van 10.00 – 11.00 uur.

Openingstijden

De take away in de UB (de kantine op de 4e etage) is nonstop geopend tot en met 6 juli. Dit geldt dus ook voor de weekenden na de tentamenweken. De exacte openingstijden voor de periode na de tentamens kunt u vinden bij de ingang van de take away.

Ook hebben wij onze openingstijden verruimd in de tentamenperiode:

• van maandag t/m donderdag zijn wij geopend tot 21.45 uur;
  • op vrijdag en in het weekend tot 19.45 uur.
De kantine
Laatst gewijzigd:19 augustus 2015 11:42