Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ontbijt in de kantine van de UB

20 mei 2014

Vanaf heden bieden wij in de kantine van UB (4e verdieping) dagelijks een ontbijt aan voor € 1,95. Dit ontbijt bestaat uit 2 belegde kaiserbroodjes, een vruchtensap en een koffie naar keuze.

 • Het ontbijt wordt op weekdagen geserveerd van 8.30 – 10.30 uur; in het weekend serveren wij het ontbijt van 10.00 – 11.00 uur.

Openingstijden

De take away in de UB (de kantine op de 4e etage) is nonstop geopend tot en met 6 juli. Dit geldt dus ook voor de weekenden na de tentamenweken. De exacte openingstijden voor de periode na de tentamens kunt u vinden bij de ingang van de take away.

Ook hebben wij onze openingstijden verruimd in de tentamenperiode:

 • van maandag t/m donderdag zijn wij geopend tot 21.45 uur;
 • op vrijdag en in het weekend tot 19.45 uur.
De kantine
De kantine
Laatst gewijzigd:19 augustus 2015 11:42
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.