Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ontbijt in de kantine van de UB

20 mei 2014

Vanaf heden bieden wij in de kantine van UB (4e verdieping) dagelijks een ontbijt aan voor € 1,95. Dit ontbijt bestaat uit 2 belegde kaiserbroodjes, een vruchtensap en een koffie naar keuze.

 • Het ontbijt wordt op weekdagen geserveerd van 8.30 – 10.30 uur; in het weekend serveren wij het ontbijt van 10.00 – 11.00 uur.

Openingstijden

De take away in de UB (de kantine op de 4e etage) is nonstop geopend tot en met 6 juli. Dit geldt dus ook voor de weekenden na de tentamenweken. De exacte openingstijden voor de periode na de tentamens kunt u vinden bij de ingang van de take away.

Ook hebben wij onze openingstijden verruimd in de tentamenperiode:

 • van maandag t/m donderdag zijn wij geopend tot 21.45 uur;
 • op vrijdag en in het weekend tot 19.45 uur.
De kantine
De kantine
Laatst gewijzigd:19 augustus 2015 11:42

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.