Nieuw: Wellbeing - A Complete Reference Guide

07 mei 2014

De bibliotheek heeft onlangs het online naslagwerk Wellbeing: a complete reference guide aangeschaft.

Dit zesdelige naslagwerk bestaat uit originele, door experts geschreven artikelen die het nieuwste onderzoek op dit interdisciplinaire gebied beschrijven. Alle aspecten van het begrip welbevinden worden behandeld: o.a. kinderen en families, de levensloop, werk en organisatie, economie, beleid en de invloed van de omgeving.

Dit naslagwerk is te vinden via de bestandenlijst, de catalogus en via deze directe link: http://irs.ub.rug.nl/debid/535f94217785b . Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar Sander Sprik ( a.w.sprik@rug.nl )

Laatst gewijzigd:07 februari 2018 10:46
printOok beschikbaar in het: English