Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuw: Wellbeing - A Complete Reference Guide

07 mei 2014

De bibliotheek heeft onlangs het online naslagwerk Wellbeing: a complete reference guide aangeschaft.

Dit zesdelige naslagwerk bestaat uit originele, door experts geschreven artikelen die het nieuwste onderzoek op dit interdisciplinaire gebied beschrijven. Alle aspecten van het begrip welbevinden worden behandeld: o.a. kinderen en families, de levensloop, werk en organisatie, economie, beleid en de invloed van de omgeving.

Dit naslagwerk is te vinden via de bestandenlijst, de catalogus en via deze directe link: http://irs.ub.rug.nl/debid/535f94217785b . Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar Sander Sprik ( a.w.sprik@rug.nl )

Laatst gewijzigd:07 februari 2018 10:46
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.