Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

POSTPONED // CEASG First Annual East Asia Lecture Groningen: Minister of Foreign Affairs Frans Timmermans // POSTPONED

07 april 2014

POSTPONED

CEASG's first annual East Asia Lecture 2014 takes place on 7 April 2014, 16:00-17:30 in the Aula (main auditorium) of the University of Groningen. The lecture is organised with the Asia Carousel of the Netherlands Ministry of Foreign Affiars and SIB.

The annual lecture is delivered by a prominent or influential speaker from the western world (Minister Frans Timmermans, 2014) or East Asia (2015. At the event the speaker shares his/her's analysis, visions or aspirations for contemporary East Asia. CEASG organises this lecture in association with SIB and the Netherlands Ministry of Foreign Affairs.

See for the replacing event: 7 april 2014 CEASG/SIB event: Asia Carousel Ministry of Foreign Affairs - three seminars on East Asia and lecture


To receive an update for the East Asia Lecture 2014 register at: ceasg@rug.nl

POSTPONED

Lecture room
Lecture room
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:39

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....