Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Keuzegids Deeltijd & Duaal 2014: SPO topopleiding 2014

17 april 2014

De aan de faculteit GMW gerelateerde, HBO deeltijd opleiding Pedagogiek van de Stichting voor Pedagogisch Onderwijs te Groningen (SPO) is dit jaar als beste beoordeeld in de Keuzegids Deeltijd & Duaal 2014.

“Het Groningse SPO eindigt wederom bovenaan, dankzij zeer tevreden studenten. Het niveau is hoog, de docenten zijn deskundig, en de informatie over procedures, regels en roosters is uitstekend. Bovendien zijn er complimenten voor het aanleren van vaardigheden”, aldus de Keuzegids die de SPO voor haar uitstekende beoordeling het kwaliteitszegel ‘Topopleiding 2014′ toekende.

SPO verzorgt naast de HBO-opleiding Pedagogiek ook het schakelonderwijs voor de master (Ortho)Pedagogiek of Onderwijskunde van de Rijksuniversiteit Groningen. Meer informatie over SPO is te vinden op: www.spo-groningen.nl

Laatst gewijzigd:22 maart 2016 12:08

Meer nieuws

 • 19 maart 2019

  Terugvalpreventie voor depressie

  Omdat de terugvalpercentages na herstel van een depressie hoog zijn, deed Nicola Klein promotieonderzoek naar hiaten in de kennis over terugvalpreventie bij depressie. Ze heeft zowel de klinische effectiviteit als de kosteneffectiviteit van verschillende...

 • 13 maart 2019

  Vieze geur vermindert seksuele opwinding

  Het toedienen van een vieze walgelijke geur vermindert de seksuele opwinding bij mannen. Dit blijkt uit een recente studie van de Rijksuniversiteit Groningen die onlangs werd gepubliceerd in PLOS ONE. Proefpersonen werden tijdens het kijken van een...

 • 13 maart 2019

  Groningers vertalen unieke IDS-2 intelligentietest naar Nederlands situatie

  De IDS-2 is wereldwijd de eerste test die de belangrijkste ontwikkelingsgebieden van kinderen en jongeren tussen de 5 en 20 jaar met één instrument in kaart brengt. Van de van oorsprong Zwitserse test is sinds begin december 2018 ook een Nederlandse...