Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Keuzegids Deeltijd & Duaal 2014: SPO topopleiding 2014

17 april 2014

De aan de faculteit GMW gerelateerde, HBO deeltijd opleiding Pedagogiek van de Stichting voor Pedagogisch Onderwijs te Groningen (SPO) is dit jaar als beste beoordeeld in de Keuzegids Deeltijd & Duaal 2014.

“Het Groningse SPO eindigt wederom bovenaan, dankzij zeer tevreden studenten. Het niveau is hoog, de docenten zijn deskundig, en de informatie over procedures, regels en roosters is uitstekend. Bovendien zijn er complimenten voor het aanleren van vaardigheden”, aldus de Keuzegids die de SPO voor haar uitstekende beoordeling het kwaliteitszegel ‘Topopleiding 2014′ toekende.

SPO verzorgt naast de HBO-opleiding Pedagogiek ook het schakelonderwijs voor de master (Ortho)Pedagogiek of Onderwijskunde van de Rijksuniversiteit Groningen. Meer informatie over SPO is te vinden op: www.spo-groningen.nl

Laatst gewijzigd:05 april 2019 11:17

Meer nieuws

 • 16 juli 2019

  13 Veni-subsidies voor jonge Groningse onderzoekers

  Dertien onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en het UMCG krijgen van NWO een Veni-subsidie in het kader van de Vernieuwingsimpuls. Een mooi resultaat; vorig jaar ontvingen twaalf Groningers een Veni. Veni-subsidies zijn bestemd voor...

 • 10 juli 2019

  Beving van Westerwijtwerd had impact in de wijde omgeving

  De aardbeving van Westerwijtwerd op 22 mei 2019 werd in de gemeenten Loppersum, het Hogeland en Groningen door een grote meerderheid van de bevolking gevoeld. Vrijwel niemand had direct na de beving acute hulp nodig. Wel stelt men kort na de beving...

 • 08 juli 2019

  Zeven RUG-projecten krijgen financiering via de NWA Ideeëngenerator

  De NWO heeft aan 37 out-of-the-box onderzoeksideeën financiering toegekend vanuit de Ideeëngenerator. Een belangrijk kenmerk van de projecten is een mogelijke maatschappelijke impact. Elk van de onderzoekers krijgt 50.000 euro beschikbaar om met samen...