Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Uitreiking Aletta Jacobsprijs een groot succes

10 maart 2014

Op vrijdag 7 maart was de uitreiking van de Aletta Jacobsprijs, dit jaar in ontvangst genomen door Noeleen Heyzer (Secretaris-Generaal bij de VN), en de onthulling van het portret van Aletta Jacobs. Daarnaast vertelde Mineke Bosch over het Illustra project en gaf uitleg over de Illustra Augmented Reality App, waar mensen vervolgens mee aan de slag gingen in het Academiegebouw, op weg geholpen door onze vrijwilligers.

Het was een zeer geslaagde avond. Het portret van Aletta Jacobs is dus nu te bewonderen bij de trap in het Academiegebouw. Mocht je in de buurt zijn, neem dan vooral een kijkje, en bekijk dan ook vooral zelf de virtuele expositie Augmented Illustra! Klik hier om te zien hoe je de expositie zelf kunt bekijken.

Lees hier een artikel van de UniversiteitsKrant over deze avond.

Laatst gewijzigd:24 juni 2016 09:45

Meer nieuws