Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Uitreiking Aletta Jacobsprijs een groot succes

10 maart 2014

Op vrijdag 7 maart was de uitreiking van de Aletta Jacobsprijs, dit jaar in ontvangst genomen door Noeleen Heyzer (Secretaris-Generaal bij de VN), en de onthulling van het portret van Aletta Jacobs. Daarnaast vertelde Mineke Bosch over het Illustra project en gaf uitleg over de Illustra Augmented Reality App, waar mensen vervolgens mee aan de slag gingen in het Academiegebouw, op weg geholpen door onze vrijwilligers.

Het was een zeer geslaagde avond. Het portret van Aletta Jacobs is dus nu te bewonderen bij de trap in het Academiegebouw. Mocht je in de buurt zijn, neem dan vooral een kijkje, en bekijk dan ook vooral zelf de virtuele expositie Augmented Illustra! Klik hier om te zien hoe je de expositie zelf kunt bekijken.

Lees hier een artikel van de UniversiteitsKrant over deze avond.

Laatst gewijzigd:24 juni 2016 09:45

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...