Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Internationaal programma Minorities and Multilingualism.

11 maart 2014

Een gevolg van toenemende mobiliteit en ook van digitalisering is dat in onze wereld steeds meer mensen uit verschillende landen en werelddelen steeds vaker in contact met elkaar komen. Oude en nieuwe maatschappelijke groeperingen, elk met hun eigen taal en gewoontes, mengen zich met elkaar - of natuurlijk juist niet.

Voor scholieren die geïnteresseerd zijn in de problemen en uitdagingen van de multiculturele, meertalige samenleving en in het lot van kleine autochtone of allochtone taalgemeenschappen is er het internationale programma Minorities and Multilingualism.

Meer informatie:

Minorities and Multilingualism

Laatst gewijzigd:30 november 2017 14:12

Meer nieuws

 • 13 december 2017

  Faculty of Economics and Business achieves 3-year EQUIS re-accreditation

  The European accreditation institution EFMD has just announced that the Faculty of Economics and Business (FEB) of the University of Groningen has been awarded the prestigious EQUIS accreditation for an additional 3 years. This re-accreditation was...

 • 28 november 2017

  Samenwerking gemeenten bespaart geen geld

  Anders dan gedacht verlaagt samenwerking tussen gemeenten de uitgaven van gemeenten niet. Ook leidt samenwerking niet tot een meetbare verbetering van de gemeentelijke voorzieningen. Dat schrijven Maarten Allers en Tom de Greef van het Centrum voor...

 • 27 november 2017

  #PanoramaRomantica in het Groninger Museum

  Speciaal voor de aanstaande tentoonstelling De Romantiek in het Noorden en de huidige expositie Ook Romantiek in het Groninger Museum, heeft het Reality Center van de Rijksuniversiteit Groningen een virtueel panorama ontwikkeld: #PanoramaRomantica....