Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

CEASG-seminar: Nankai Visiting Scholar on "China's Regional Security Strategy in Transition -Examining China's Behaviour in Territorial Disputes"

17 maart 2014

Visiting scholar Liu Feng, Associate Professor and Vice Chair of the Department of International Relations of Nankai University speaks in this CEASG-seminar on "China's Regional Security Strategy in Transition - Examining China's Behaviour in Territorial Disputes".

when: 17 March 13:00-14:15

where: Harmonie Building (Arts) room 1315.0037

Prof. dr. Liu Feng
Prof. dr. Liu Feng
Laatst gewijzigd:10 juli 2014 16:18

Meer nieuws

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...

 • 13 maart 2018

  Auke Hulst wordt gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen

  Schrijver en muzikant Auke Hulst wordt de nieuwe gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen. In drie lezingen en een openbaar interview met hoogleraar moderne letterkunde Mathijs Sanders zal hij zich komend najaar onder de noemer ‘zwemmen in brak...