Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Apply for 2014 with the Confucius China Studies Program (Hanban)

05 maart 2014

Apply for 2014 with the Confucius China Studies Program (Hanban)

Confucius China Studies Program(2014 Version)

In order to foster deep understanding of China and the Chinese culture among young generations from around the world, enable the prosperous growth of China studies, promote the sustainable development of Confucius Institutes, and enhance the friendly relationship between China and the people of other countries, the Confucius Institute Headquarters has set up the “Confucius China Studies Program”.

The Program consists of six subprograms in the academic areas of Humanities and Social Sciences.

I. Joint Research Ph.D. Fellowship

II. Ph.D. in China Fellowship

III. “Understanding China” Fellowship

IV. Young Leaders Fellowship

V. International Conference Grant

VI. Publication Grant

For further information and application forms visit the website

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:39

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...