Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Apply for 2014 with the Confucius China Studies Program (Hanban)

05 maart 2014

Apply for 2014 with the Confucius China Studies Program (Hanban)

Confucius China Studies Program(2014 Version)

In order to foster deep understanding of China and the Chinese culture among young generations from around the world, enable the prosperous growth of China studies, promote the sustainable development of Confucius Institutes, and enhance the friendly relationship between China and the people of other countries, the Confucius Institute Headquarters has set up the “Confucius China Studies Program”.

The Program consists of six subprograms in the academic areas of Humanities and Social Sciences.

I. Joint Research Ph.D. Fellowship

II. Ph.D. in China Fellowship

III. “Understanding China” Fellowship

IV. Young Leaders Fellowship

V. International Conference Grant

VI. Publication Grant

For further information and application forms visit the website

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:39

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...