Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

CEASG-partner: Colloquium on Asian Religions

24 maart 2014

The Colloquium on Asian Religions represents the regular seminar of the Centre for the Study of Religion and Culture in Asia, and aims to present new findings in the study of religion and culture in areas like South Asia, Southeast Asia and East Asia. It is a forum for discussing the conceptualization of religion in Asia as well as aspects of Asian religions from the perspectives of anthropology, history, sociology, political science and other disciplines.

Laatst gewijzigd:10 juli 2014 15:47

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...