Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

CEASG-partner: Colloquium on Asian Religions

24 maart 2014

The Colloquium on Asian Religions represents the regular seminar of the Centre for the Study of Religion and Culture in Asia, and aims to present new findings in the study of religion and culture in areas like South Asia, Southeast Asia and East Asia. It is a forum for discussing the conceptualization of religion in Asia as well as aspects of Asian religions from the perspectives of anthropology, history, sociology, political science and other disciplines.

Laatst gewijzigd:10 juli 2014 15:47

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...