Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

dr. Giumelli in BBC artikel over Krimcrisis

10 maart 2014

Vorige week publiceerde de BBC het artikel "Crimea crisis: What can the West do?", waarin dr. Giumelli gevraagd werd naar zijn mening over de gevolgen van de mogelijke sancties tegen Rusland. Dr. Francesco Giumelli is universitair hoofddocent op de afdeling International Relations and International Organization.

www.bbc.com/news/world-europe-26418179

dr. Giumelli

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:39

Meer nieuws

 • 07 december 2018

  Nieuw themanummer Stem-, Spraak en Taalpathologie

  Stem-, Spraak- en Taalpathologie heeft het themanummer “Research Tutorials door Nederlandstalige onderzoekers in het buitenland, deel II” gepubliceerd.

 • 03 december 2018

  Huidig onderzoek naar terpen en wierden in beeld

  Annet Nieuwhof, Johan Nicolay (beiden Archeologie RUG) en Jeroen Wiersma (Kenniscentrum Landschap) brengen een nieuw boek uit over de stand van zaken in het onderzoek van het terpen- en wierdenland.

 • 28 november 2018

  RUG brengt partijen samen voor innovaties in digitale samenleving

  Tijdens de Digital Society Conference van de VSNU op 27 november jl. heeft de Rijksuniversiteit Groningen het boek ‘Samen kennis en innovaties ontwikkelen: digital society’ gepresenteerd. Dean of Industry Relations Iris Vis: "Digitalisering maakt steeds...