Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

dr. Giumelli in BBC artikel over Krimcrisis

10 maart 2014

Vorige week publiceerde de BBC het artikel "Crimea crisis: What can the West do?", waarin dr. Giumelli gevraagd werd naar zijn mening over de gevolgen van de mogelijke sancties tegen Rusland. Dr. Francesco Giumelli is universitair hoofddocent op de afdeling International Relations and International Organization.

www.bbc.com/news/world-europe-26418179

dr. Giumelli

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:39

Meer nieuws

 • 20 september 2018

  Martijn Wieling gestart als bijzonder hoogleraar Nedersaksische/Groningse taal en cultuur

  Per 1 juli 2018 is Dr. Martijn Wieling benoemd tot bijzonder hoogleraar Nedersaksische / Groningse Taal en Cultuur. Wieling (Emmen, 1981) is universitair hoofddocent bij de opleiding Informatiekunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij gaat gedurende...

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 11 september 2018

  Eerste biografie van Piet Mondriaans vroege jaren

  Sinds zijn dood in 1944 is er een groot aantal biografieën van Piet Mondriaan verschenen - en zijn er evenzoveel mythes rondom zijn kunstenaarschap ontstaan. Hij zou bijvoorbeeld een minzame asceet zijn, of juist een bon-vivant. De Amerikaanse promovendus...