Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

dr. Giumelli in BBC artikel over Krimcrisis

10 maart 2014

Vorige week publiceerde de BBC het artikel "Crimea crisis: What can the West do?", waarin dr. Giumelli gevraagd werd naar zijn mening over de gevolgen van de mogelijke sancties tegen Rusland. Dr. Francesco Giumelli is universitair hoofddocent op de afdeling International Relations and International Organization.

www.bbc.com/news/world-europe-26418179

dr. Giumelli

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:39
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 12 februari 2019

  Het klimaatverdriet van Maarten Loonen

  De klimaatverandering op Spitsbergen; Maarten Loonen maakt het al jaren aan den lijve mee. Hij kan uren vertellen over ganzen, rendieren en gletsjers, over de onmetelijke en ons onbekende natuur. Maar het meest raakt hem de klimaatklok die voorttikt...

 • 12 februari 2019

  Eredoctoraten voor Titia de Lange en Philipp Blom

  De Rijksuniversiteit Groningen reikt tijdens de lustrumweek in juni 2019 eredoctoraten uit aan prof. dr. Titia de Lange en dr. Philipp Blom. Historicus Blom ontvangt het eredoctoraat op voordracht van prof. dr. Ann-Sophie Lehmann van de Faculteit der...

 • 07 februari 2019

  Gerrit Krolprijs voor beste Nederlandstalige essay

  De Rijksuniversiteit Groningen bestaat in 2019 405 jaar. Om dit te vieren roept het Talencentrum, in samenwerking met de Faculteit der Letteren, de Gerrit Krolprijs in het leven.