Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

NWO subsidie voor Jan Kornelis Dijkstra, Tina Kretschmer en René Veenstra

13 maart 2014
nwo

Sociologen Jan Kornelis Dijkstra, Tina Kretschmer en René Veenstra hebben samen met Harold Snieder (UMCG), Wilma Vollebergh and Zeena Harakeh (Universiteit Utrecht) een NWO middelgroot subsidie ontvangen voor hun projectvoorstel 'Data over sociale netwerken uitbreiden met genetische informatie'. Dit project beoogt een dataverzameling over de rol van sociale netwerken in de ontwikkeling van risicogedrag onder jongeren uit te breiden met genetische informatie. Dit maakt het mogelijk om gen-omgeving processen te onderzoeken ten aanzien van risicogedrag.

Het NWO-programma Investeringen Middelgroot richt zich op het realiseren en gebruiken van grootschalige infrastructuur. Onderzoekers kunnen met deze financiering apparatuur aanschaffen en dataverzamelingen opzetten, koppelen en verrijken. NWO Maatschappij- en Gedragswetenschappen had deze ronde een budget beschikbaar van 1 miljoen euro en kende aan drie projecten financiering toe.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:39
printView this page in: English

Meer nieuws