Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuwe Centrale balie in de Universiteitsbibliotheek

03 maart 2014
Medewerkers bezig met het verbouwen van de Centrale balie
Medewerkers bezig met het verbouwen van de Centrale balie

Vanaf nu is er één Centrale balie in de Universiteitsbibliotheek: op de 1e verdieping, waar ook het Uitleenbureau haar uitgifteloket heeft. De informatiebalie in het midden van deze verdieping wordt dus opgeheven. Ook de balie op de derde verdieping zal niet meer worden bemand.

Dienstverlening

De dienstverlening aan onze klanten vindt voortaan dus plaats vanuit:

 • de Centrale balie op de 1e verdieping;
 • de Receptie op de begane grond;
 • de balie van de afdeling Bijzondere collecties, met haar specifieke dienstverlening

De balie is geopend zolang de UB open is. Na 17.00 uur is het echter niet meer mogelijk om:

 • IBL-accounts en lenerspassen te verkrijgen;
 • betalingen via pin te doen

Contante betalingen van boetes zijn wel mogelijk bij de Receptie.

Ambulante servicemedewerker

Naast de reguliere baliediensten gaan we ook starten met de nieuwe functie ambulante servicemedewerker. Leden van het Frontoffice-team van de UB zullen herkenbaar aanwezig zijn op de verdiepingen in het UB-gebouw en ter plekke uw vragen beantwoorden.

Laatst gewijzigd:07 februari 2018 10:57
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 18 september 2018

  Swingend veldwerk in Haagse migrantenkerken

  Wie er oog voor heeft, vindt honderden migrantenkerken in ons land, vooral in de grote steden. Antropologisch gezien werelden op zichzelf. Hoe gaat men daar om met thema’s als gezondheid, seksualiteit, veiligheid? Wilde verhalen doen soms de ronde....

 • 17 september 2018

  Pesten is een probleem van ons allemaal

  Van leerkrachten wordt veel verwacht; naast een stimulerend academisch klimaat, moeten ze er ook voor zorgen dat er niet gepest wordt in de klas. Ze zijn echter niet voldoende opgeleid om pesten effectief aan te kunnen pakken. Bovendien ontbreekt er...

 • 15 september 2018

  Fokko Oldenhuis: 'Even dimmen, zou mijn advies aan Halsema zijn'

  De burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema, wil ‘in het aller-, alleruiterste geval’ gebedshuizen kunnen sluiten. Ze wil meer mogelijkheden om in te grijpen, bijvoorbeeld 'als een imam een aantal keren in preken heeft gezegd dat vrouwen onderdanig...