Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

New Helpdesk in the University Library

03 March 2014

From now on, there will be one Helpdesk in the University Library: on the first floor, where also the Loans desk is situated. The information desk in the middle of the first floor will be deactivated, as well as the information deks on the third floor.

Service

Service to our costumers will from now on take place from:

 • the Helpdesk on the first floor;
 • the Reception desk on the ground floor;
 • the Special Collections information desk on the third floor, because of its specific nature.

The desk is open during University Library opening hours. After 5 pm, however, it is no longer possible to

 • acquire an ILL-account or a borrower pass;
 • pay via PIN.

Cash payments of fines are always possible at the Reception desk.

Ambulant service officer

Apart from ourinformation desk services, we will also start with the new concept of ambulant service officer. Member of our Front office team will be present on the different floors of the Library to answer all your questions.

Last modified:22 February 2019 4.24 p.m.
printView this page in: Nederlands

More news

 • 13 August 2019

  Archeoloog Van Popta achterhaalt naam scheepswrak

  Maritiem archeoloog Yftinus van Popta heeft de naam van een oud scheepswrak in Flevoland achterhaald. Het wrak dat bekend is onder de naam ZQ 18 blijkt de tjalk ‘De Drie Gezusters’ te zijn, afkomstig uit Wildervank. Schipper was W. Meijer. Het schip...

 • 12 August 2019

  Wilbert Kolkman: 'Nederlander massaal naar de notaris'

  Wilbert Kolkman in de Stentor: "Het is een trend die we al langer zien. Vooral de toename van het aantal ouderen is daar een reden voor. Zij hebben ook meer vermogen, waardoor het belangrijker is om een testament op te stellen. Dat geldt ook voor het...

 • 12 August 2019

  Cold winters not caused by Arctic climate change

  Recent studies into the relationship between decreases in sea ice in the Arctic and ice-cold winters in the mid-latitudes, like the Polar Vortex cold waves in North America, seem to suggest that such a connection does indeed exist. However, the mechanisms...