Nieuwe Centrale balie in de Universiteitsbibliotheek

03 maart 2014
Medewerkers bezig met het verbouwen van de Centrale balie

Vanaf nu is er één Centrale balie in de Universiteitsbibliotheek: op de 1e verdieping, waar ook het Uitleenbureau haar uitgifteloket heeft. De informatiebalie in het midden van deze verdieping wordt dus opgeheven. Ook de balie op de derde verdieping zal niet meer worden bemand.

Dienstverlening

De dienstverlening aan onze klanten vindt voortaan dus plaats vanuit:

• de Centrale balie op de 1e verdieping;
  • de Receptie op de begane grond;
  • de balie van de afdeling Bijzondere collecties, met haar specifieke dienstverlening

De balie is geopend zolang de UB open is. Na 17.00 uur is het echter niet meer mogelijk om:

• IBL-accounts en lenerspassen te verkrijgen;
  • betalingen via pin te doen

Contante betalingen van boetes zijn wel mogelijk bij de Receptie.

Ambulante servicemedewerker

Naast de reguliere baliediensten gaan we ook starten met de nieuwe functie ambulante servicemedewerker. Leden van het Frontoffice-team van de UB zullen herkenbaar aanwezig zijn op de verdiepingen in het UB-gebouw en ter plekke uw vragen beantwoorden.

Laatst gewijzigd:03 februari 2017 15:17
printOok beschikbaar in het: English