Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

100% RUG-proefschriften elektronisch beschikbaar

07 maart 2014

Volgens het nieuwe promotiereglement - officieel van kracht sinds september 2013 - zijn RUG-promovendi verplicht een elektronische versie van hun proefschrift aan te leveren.

Sinds januari van dit jaar (het moment waarop het nieuwe promotiereglement en Hora Finita als feitelijk geïmplementeerd kunnen worden beschouwd) heeft de Universiteitsbibliotheek van alle verdedigde proefschriften (ongeveer 100) een elektronische versie hebben ontvangen en online gezet!

Een score van 100% dus! Dat is ten opzichte van ons vorige peilmoment, waarop we een score van 73% haalden, een forse verbetering.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 14:48
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.