100% RUG-proefschriften elektronisch beschikbaar

07 maart 2014

Volgens het nieuwe promotiereglement - officieel van kracht sinds september 2013 - zijn RUG-promovendi verplicht een elektronische versie van hun proefschrift aan te leveren.

Sinds januari van dit jaar (het moment waarop het nieuwe promotiereglement en Hora Finita als feitelijk geïmplementeerd kunnen worden beschouwd) heeft de Universiteitsbibliotheek van alle verdedigde proefschriften (ongeveer 100) een elektronische versie hebben ontvangen en online gezet!

Een score van 100% dus! Dat is ten opzichte van ons vorige peilmoment, waarop we een score van 73% haalden, een forse verbetering.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 14:48
printOok beschikbaar in het: English