Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Announcement: Study in Korea Scholarship Programme

18 februari 2014

Announcement: Korean government invites 533 international students from 157 countries who wish to pursue a graduate (Masters and Doctoral) degree in Korea. Korean Embassy to the Netherlands will recommend 4 students including two overseas Korean adoptees. The application can be submitted by mail or directly to the Korean Embassy by March 20, 2013. As for the application guideline, please refer to the attached files for detailed guidelines and application.

Deadline: 20 March 2014

Informationa and Application form ...

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:39

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...