Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof. dr. Daan Raemaekers overhandigt eerst verhuisde boek uit collectie Archeologie aan Marjolein Nieboer op woensdag 19 februari

14 februari 2014
prof. dr. D.C.M. (Daan) Raemaekers

Op woensdag 19 februari 2014 zal prof. dr. Daan Raemakers, directeur onderzoeksinstituut Groninger Instituut Archeologie, symbolisch het eerste boek uit de collectie Archeologie overhandigen aan bibliothecaris Marjolein Nieboer. De overdracht zal plaatsvinden om 09.00 uur op de tweede verdieping van de Universiteitsbibliotheek.

Dit zal de tweede inhuizing worden in korte tijd. In december 2013 is de Bibliotheek Letteren reeds ingehuisd in het gebouw van de Universiteitsbibliotheek. De collectie Archeologie wordt geplaatst op de tweede verdieping (zie overzicht collecties per verdieping). De verhuizing zal plaatsvinden van 24-28 februari. De voorbereidende werkzaamheden zijn in volle gang.

> Lees hier hoe wij de kennis bewaren.

Library Archeology
Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:44

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...