Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof. dr. Daan Raemaekers overhandigt eerst verhuisde boek uit collectie Archeologie aan Marjolein Nieboer op woensdag 19 februari

14 februari 2014
prof. dr. D.C.M. (Daan) Raemaekers

Op woensdag 19 februari 2014 zal prof. dr. Daan Raemakers, directeur onderzoeksinstituut Groninger Instituut Archeologie, symbolisch het eerste boek uit de collectie Archeologie overhandigen aan bibliothecaris Marjolein Nieboer. De overdracht zal plaatsvinden om 09.00 uur op de tweede verdieping van de Universiteitsbibliotheek.

Dit zal de tweede inhuizing worden in korte tijd. In december 2013 is de Bibliotheek Letteren reeds ingehuisd in het gebouw van de Universiteitsbibliotheek. De collectie Archeologie wordt geplaatst op de tweede verdieping (zie overzicht collecties per verdieping). De verhuizing zal plaatsvinden van 24-28 februari. De voorbereidende werkzaamheden zijn in volle gang.

> Lees hier hoe wij de kennis bewaren.

Library Archeology
Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:44
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...