Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof. dr. Daan Raemaekers overhandigt eerst verhuisde boek uit collectie Archeologie aan Marjolein Nieboer op woensdag 19 februari

14 februari 2014
prof. dr. D.C.M. (Daan) Raemaekers

Op woensdag 19 februari 2014 zal prof. dr. Daan Raemakers, directeur onderzoeksinstituut Groninger Instituut Archeologie, symbolisch het eerste boek uit de collectie Archeologie overhandigen aan bibliothecaris Marjolein Nieboer. De overdracht zal plaatsvinden om 09.00 uur op de tweede verdieping van de Universiteitsbibliotheek.

Dit zal de tweede inhuizing worden in korte tijd. In december 2013 is de Bibliotheek Letteren reeds ingehuisd in het gebouw van de Universiteitsbibliotheek. De collectie Archeologie wordt geplaatst op de tweede verdieping (zie overzicht collecties per verdieping). De verhuizing zal plaatsvinden van 24-28 februari. De voorbereidende werkzaamheden zijn in volle gang.

> Lees hier hoe wij de kennis bewaren.

Library Archeology
Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:44
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...