Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Call for applications: Netherlands-Asia Honours Summer School

08 januari 2014

This year, the NAHSS is set to expand to 100 participants. As one of these 100 excellent students, you are granted the opportunity to attend a summer school at the Chinese University of Hong Kong, the National Chengchi University in Taipei, or one university in Mainland China. You will be taking Asia-related courses in the field of business, management and engineering as well as in the field of humanities, social sciences and language. The obtained and possibly transferable credits equal 4 to 8 ECTS. Next to the academic programme, you will be visiting local branches of Asian and Dutch NAHSS partners. After the academic programme at the different locations, all NAHSS delegates reunite to participate in the business week in Shanghai. Here, you will visit Dutch and Asian businesses and institutions to learn about their views on and adaptations to the Chinese market.

Registration for the summerschool ends on January 10, 2014.

Download the brochure, or visit the website: www.nahss.nl

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:39

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...