Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Call for applications: Netherlands-Asia Honours Summer School

08 januari 2014

This year, the NAHSS is set to expand to 100 participants. As one of these 100 excellent students, you are granted the opportunity to attend a summer school at the Chinese University of Hong Kong, the National Chengchi University in Taipei, or one university in Mainland China. You will be taking Asia-related courses in the field of business, management and engineering as well as in the field of humanities, social sciences and language. The obtained and possibly transferable credits equal 4 to 8 ECTS. Next to the academic programme, you will be visiting local branches of Asian and Dutch NAHSS partners. After the academic programme at the different locations, all NAHSS delegates reunite to participate in the business week in Shanghai. Here, you will visit Dutch and Asian businesses and institutions to learn about their views on and adaptations to the Chinese market.

Registration for the summerschool ends on January 10, 2014.

Download the brochure, or visit the website: www.nahss.nl

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:39

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...