Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Call for applications: Netherlands-Asia Honours Summer School

08 januari 2014

This year, the NAHSS is set to expand to 100 participants. As one of these 100 excellent students, you are granted the opportunity to attend a summer school at the Chinese University of Hong Kong, the National Chengchi University in Taipei, or one university in Mainland China. You will be taking Asia-related courses in the field of business, management and engineering as well as in the field of humanities, social sciences and language. The obtained and possibly transferable credits equal 4 to 8 ECTS. Next to the academic programme, you will be visiting local branches of Asian and Dutch NAHSS partners. After the academic programme at the different locations, all NAHSS delegates reunite to participate in the business week in Shanghai. Here, you will visit Dutch and Asian businesses and institutions to learn about their views on and adaptations to the Chinese market.

Registration for the summerschool ends on January 10, 2014.

Download the brochure, or visit the website: www.nahss.nl

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:39

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...