Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

CEASG news item: Tjalling Halbertsma over de Presidentsverkiezingen in Mongolie in de Internationale Spectator (Clingendael)

19 januari 2014

'Winner takes all': terugblik op de presidentsverkiezingen in Mongolië

In het dunbevolkte maar grondstofrijke Mongolïe is na de presidentsverkiezingen van juni jl. het bestuurlijke roer stevig in handen van de Democratische Partij... site

Laatst gewijzigd:10 juli 2014 14:12

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...