Nieuwe versie van BrowZine beschikbaar

31 januari 2014

Er is een nieuwe versie van BroWZine beschikbaar voor iOS7 in de Apple App store, nu met :

• My Bookshelf is uitgebreid, naar eigen wensen in te richten
  • Verbeterd menu voor lezen van artikelen
  • Attendering op ongelezen artikelen
  • Bug fixes

Je kunt je boekenplank zo uitbreiden dat er plaats is voor meer dan 16 tijdschriften en je kunt de planken apart labelen (zie het schreenshot hieronder).

Zie voor meer informatie:

• Browzine website
Laatst gewijzigd:16 februari 2018 14:49