Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Encyclopedia of Ancient Greek Language and Linguistics online

21 januari 2014

U kunt vanaf heden de Encyclopedia of Ancient Greek Language and Linguistics (EAGLL), naslagwerk op het gebied van Oudgriekse taal en taalkunde, online raadplegen. In EAGLL worden de laatste onderzoeken van een breed scala aan onderzoeksdisciplines, die bijdragen aan de kennis van het Oudgrieks. Het is een hulpmiddel voor wetenschappers en studenten Grieks, taalkunde, andere Indo-Europese talen, en Bijbelse literatuur.


Toegang Encyclopedia of Ancient Greek Language and Linguistics

Laatst gewijzigd:07 februari 2018 10:46
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.