Encyclopedia of Ancient Greek Language and Linguistics online

21 januari 2014

U kunt vanaf heden de Encyclopedia of Ancient Greek Language and Linguistics (EAGLL), naslagwerk op het gebied van Oudgriekse taal en taalkunde, online raadplegen. In EAGLL worden de laatste onderzoeken van een breed scala aan onderzoeksdisciplines, die bijdragen aan de kennis van het Oudgrieks. Het is een hulpmiddel voor wetenschappers en studenten Grieks, taalkunde, andere Indo-Europese talen, en Bijbelse literatuur.

Toegang Encyclopedia of Ancient Greek Language and Linguistics

Laatst gewijzigd:07 februari 2018 10:46