Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Confucius Institute organises public lecture on Chinese Politics and the influence on China – EU Relations

02 december 2013

Ms. Xeufei Cao, who is the Director at the Confucius Institute in Groningen will reflect upon the nature of Chinese Politics and how this affects the international relations that exist between China and the European Union.

Monday 2 December, 20.30h,
Pakhuis, Peperstraat 8-2, Groningen.

For more information, go to Facebook or contact NGIZ at: ngiznoordnl@clingendael.com

Lecture Poster
Lecture Poster
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:38

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....