Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Confucius Institute organises public lecture on Chinese Politics and the influence on China – EU Relations

02 December 2013

Ms. Xeufei Cao, who is the Director at the Confucius Institute in Groningen will reflect upon the nature of Chinese Politics and how this affects the international relations that exist between China and the European Union.

Monday 2 December, 20.30h,
Pakhuis, Peperstraat 8-2, Groningen.

For more information, go to Facebook or contact NGIZ at: ngiznoordnl@clingendael.com

Lecture Poster
Lecture Poster
Last modified:04 July 2014 9.38 p.m.

More news

 • 15 November 2018

  Dutch Higher Education Guide 2019: UG-programmes strong at the top

  Ten University of Groningen (UG) Bachelor’s degree programmes have been awarded the ‘Top Degree Programme’ title in this year’s Dutch Higher Education Guide (Keuzegids), placing them at the top of Dutch academic education. In the ‘Broad-based General...

 • 12 November 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 November 2018

  Groningen remains popular with Dutch and International students

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...