Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningen student wins national MSc Thesis Award for Cognitive Neurosciences

03 december 2013

The jury of the Dutch MSc Thesis Award for Cognitive Neurosciences has unanimously decided to award the prize for the best thesis in 2012-2013 to Robin Mills, student of the Research Master in Behavioural Cognitive Neurosciences, University of Groningen. Mills' thesis is entitled “Extending Biologically-inspired Computer Vision: A Study on Applying Computer Graphics and Higher-order Statistics in HMAX”.

Apart from the prize money of € 1.000, Robin Mills will be offered the opportunity to publish a paper on his work for the general public in ‘Psyche en Brein’. Furthermore, he receives assistance in preparing a submission on his work for Scientific American.

This year’s jury members for the MSc Thesis Award for Cognitive Neurosciences were: Prof. Albert Postma (University of Utrecht; chairman), Prof. Astrid Kappers (VU University Amsterdam), and Prof. Oliver Tucha (University of Groningen).

Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:13

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Miljoenenpremies naar vier Groningse toponderzoekers

  Vier Groningse RUG-wetenschappers krijgen ieder anderhalf miljoen euro om de komende vijf jaar onderzoek te doen en een onderzoeksgroep op te bouwen. Zij ontvangen een Vici-beurs uit de Vernieuwingsimpuls van NWO. Vici is een van de grootste persoonsgebonden...

 • 22 februari 2018

  Physica prijs 2018 naar hoogleraar Maria Antonietta Loi

  Physica prijs 2018 naar hoogleraar Maria Antonietta Loi

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...