Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningen student wins national MSc Thesis Award for Cognitive Neurosciences

03 december 2013

The jury of the Dutch MSc Thesis Award for Cognitive Neurosciences has unanimously decided to award the prize for the best thesis in 2012-2013 to Robin Mills, student of the Research Master in Behavioural Cognitive Neurosciences, University of Groningen. Mills' thesis is entitled “Extending Biologically-inspired Computer Vision: A Study on Applying Computer Graphics and Higher-order Statistics in HMAX”.

Apart from the prize money of € 1.000, Robin Mills will be offered the opportunity to publish a paper on his work for the general public in ‘Psyche en Brein’. Furthermore, he receives assistance in preparing a submission on his work for Scientific American.

This year’s jury members for the MSc Thesis Award for Cognitive Neurosciences were: Prof. Albert Postma (University of Utrecht; chairman), Prof. Astrid Kappers (VU University Amsterdam), and Prof. Oliver Tucha (University of Groningen).

Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:13

Meer nieuws

 • 16 mei 2018

  Het nut van algen boven water

  Tussen de Bahama’s en Ierland goten algenonderzoeksters Maria van Leeuwe en Jacqueline Stefels van de RUG honderden liters oceaanwater door hun filters. Ze voeren op onderzoeksschip de Pelagia een etappe van de NICO-expeditie mee. Het Netherlands Initiative...

 • 09 mei 2018

  Petra Rudolf gekozen tot nieuwe voorzitter European Physical Society

  RUG-hoogleraar Experimentele Vaste Stof Fysica Petra Rudolf is verkozen tot 'president' van de European Physical Society (EPS). Met ingang van april 2019 zal zij deze organisatie, die natuurkundige vakverenigingen in heel Europa (inclusief Turkije en...

 • 08 mei 2018

  Professor Sijbren Otto wint eervolle Royal Society of Chemistry Award

  Aan hoogleraar Systeemchemie Sijbren Otto van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is de Supramolecular Chemistry Award 2018 van de Britse Royal Society of Chemistry toegekend. Otto ontvangt deze tweejaarlijkse prijs voor zijn bijdrage aan het onderzoek...