Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningen student wins national MSc Thesis Award for Cognitive Neurosciences

03 december 2013

The jury of the Dutch MSc Thesis Award for Cognitive Neurosciences has unanimously decided to award the prize for the best thesis in 2012-2013 to Robin Mills, student of the Research Master in Behavioural Cognitive Neurosciences, University of Groningen. Mills' thesis is entitled “Extending Biologically-inspired Computer Vision: A Study on Applying Computer Graphics and Higher-order Statistics in HMAX”.

Apart from the prize money of € 1.000, Robin Mills will be offered the opportunity to publish a paper on his work for the general public in ‘Psyche en Brein’. Furthermore, he receives assistance in preparing a submission on his work for Scientific American.

This year’s jury members for the MSc Thesis Award for Cognitive Neurosciences were: Prof. Albert Postma (University of Utrecht; chairman), Prof. Astrid Kappers (VU University Amsterdam), and Prof. Oliver Tucha (University of Groningen).

Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:13

Meer nieuws

 • 02 augustus 2018

  Zeer uitzonderlijk eiwit biedt mogelijkheden voor nieuwe antibiotica

  Een onderzoeksgroep van de RUG onder leiding van Dirk Slotboom heeft een bijzonder eiwit ontdekt dat mogelijk een grote rol kan spelen in de ontwikkeling van nieuwe antibiotica. De bevindingen zijn op 2 augustus gepubliceerd in het tijdschrift Nature...

 • 24 juli 2018

  De natuur weet antwoord

  Spreeuwen en mieren presteren met minimaal denkvermogen iets wat voor de slimste robots te ingewikkeld is: functioneren als een collectief. Daarom spiekt hoogleraar Ming Cao graag bij de natuur.

 • 23 juli 2018

  Drie jonge onderzoekers naar buitenlandse topinstituten met Rubicon-beurs

  Drie veelbelovende, pas gepromoveerde RUG-wetenschappers gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten. Het gaat om Mayra Diosa-Toro, Machteld...