Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

First PhD admission under Mongolia State Training Fund

05 December 2013

First PhD admission under Mongolia State Training Fund

The first Mongolian student supported by the Mongolia State Training Fund is to start a PhD at the Faculty of Medical Sciences in January 2014. The arrangement is open to students of the National University of Mongolia and the Health Sciences University of Mongolia with a PhD admission from the University of Groningen.

CEASG contributed to the arrangement with the Mongolian State Training Fund. For further information regarding this programme contact: ceasg@rug.nl

Government of Mongolia
Government of Mongolia
Last modified:04 July 2014 9.38 p.m.

More news

 • 12 November 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 November 2018

  Groningen remains popular with Dutch and International students

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 October 2018

  Digital Society Conference Dutch universities

  Digital information technology is permeating society ever deeper. It is now clear that digitalization will radically change virtually every aspect of society, not only in the Netherlands but across the world. That is why 14 Dutch universities, associated...