Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Jianting Ye benoemd tot adjunct-hoogleraar Devices Physics of Complex Materials

17 december 2013

Aan de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen is bij het Zernike Institute for Advanced Materials dr. Jianting Ye benoemd tot adjunct-hoogleraar Devices Physics of Complex Materials.

Dr. Ye studeerde natuurkunde aan de Zhejiang University (China) en de Hong Kong University of Science and Technology. Voor zijn aanstelling bij de RUG werkte hij aan de University of Tokyo. Zijn onderzoek leidde in de afgelopen jaren tot publicaties in vooraanstaande wetenschappelijk bladen als Science, Nature Materials, Nature Physics, PNAS en Physical Review.

Laatst gewijzigd:25 februari 2015 15:56
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...