Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Jianting Ye benoemd tot adjunct-hoogleraar Devices Physics of Complex Materials

17 december 2013

Aan de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen is bij het Zernike Institute for Advanced Materials dr. Jianting Ye benoemd tot adjunct-hoogleraar Devices Physics of Complex Materials.

Dr. Ye studeerde natuurkunde aan de Zhejiang University (China) en de Hong Kong University of Science and Technology. Voor zijn aanstelling bij de RUG werkte hij aan de University of Tokyo. Zijn onderzoek leidde in de afgelopen jaren tot publicaties in vooraanstaande wetenschappelijk bladen als Science, Nature Materials, Nature Physics, PNAS en Physical Review.

Laatst gewijzigd:25 februari 2015 15:56
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...

 • 13 maart 2018

  Auke Hulst wordt gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen

  Schrijver en muzikant Auke Hulst wordt de nieuwe gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen. In drie lezingen en een openbaar interview met hoogleraar moderne letterkunde Mathijs Sanders zal hij zich komend najaar onder de noemer ‘zwemmen in brak...