Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Chair by special appointment for East Asia and modern Mongolia

12 december 2013

The Ubbo Emmius Fund has appointed CEASG Director International Dr. mr. Tjalling Halbertsma as professor holding the ‘Chair for East Asian Studies, with a focus on modern day Mongolia’ at the Faculty of Arts of the University of Groningen. This is the first time that a special chair for Mongolia has been established in the Netherlands.

The new chair, which is part of the new East Asia programme at the University Groningen, will monitor, analyse and interpret the economic and political opportunities and challenges of this country as it emerges strongly within the region.

For further information:
Read the full Press release
Watch this: UniFocus film
or email: ceasg@rug.nl

News article
News article
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:38

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...