Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Chair by special appointment for East Asia and modern Mongolia

12 december 2013

The Ubbo Emmius Fund has appointed CEASG Director International Dr. mr. Tjalling Halbertsma as professor holding the ‘Chair for East Asian Studies, with a focus on modern day Mongolia’ at the Faculty of Arts of the University of Groningen. This is the first time that a special chair for Mongolia has been established in the Netherlands.

The new chair, which is part of the new East Asia programme at the University Groningen, will monitor, analyse and interpret the economic and political opportunities and challenges of this country as it emerges strongly within the region.

For further information:
Read the full Press release
Watch this: UniFocus film
or email: ceasg@rug.nl

News article
News article
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:38

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...