Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Now open for application: North Sea Energy Law Programme 2014-2016

13 december 2013

A Master in Energy Law (LL.M*) for practitioners from both the public and private sector covering all aspects of energy law, offered jointly by the universities of Aberdeen, Copenhagen, Groningen and Oslo, starts in September 2014.

This programme is designed to equip lawyers to operate in the demanding environment of Energy Law. Leading experts will offer participants both the fundamental knowledge and the conceptual tools to deal with whatever challenges Energy Law raises.

This unique programme is designed for busy professionals through concentrated periods of teaching. Participants will learn the ins and outs of Energy Law in four courses at different universities. Every two-week block includes one or more site visits to, e.g., an oil platform under construction, an offshore wind farm or an underground gas storage facility.

The programme runs from September 2014 till August 2016 and concentrates on:

 • Electricity and Gas: Liberalising and Regulating the Market – Groningen
 • Upstream Oil and Gas Law – Oslo
 • Energy Investments, Trade and Security – Aberdeen
 • Green Energy, Climate and Sustainable Development – Copenhagen

We welcome applications for the upcoming round. We do not charge application fees.

For more information please refer to www.nselp.eu .

Apply now before the limited number of places is filled!

*Accreditation is expected by Spring 2014

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:38

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....