Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Eerste boeken Letteren Bibliotheek symbolisch overhandigd door decaan Gerry Wakker

10 december 2013

Op dinsdag 10 december heeft prof.dr. Gerry Wakker, decaan van de Faculteit der Letteren, symbolisch de eerste boeken overgedragen aan bibliothecaris Marjolein Nieboer. De boeken - de 'Nederlandse literatuurgeschiedenis' - zijn geplaatst in een nieuw kunstwerk waarmee alle bibliotheekmedewerkers, medewerkers, studenten en collecties een symbolische plek krijgen in de Universiteitsbibliotheek.

Collectie Letteren op tweede etage UB
De boekencollectie van Letteren is vanaf deze week te zien op de tweede verdieping van de Universiteitsbibliotheek. De eerste boeken zijn inmiddels geplaatst.

► Zie meer foto's op Facebook.

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:54

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...