Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Symbolische overdracht eerst verhuisde boek van Letteren naar UB op dinsdag 10 december

06 december 2013
prof.dr. Gerry Wakker, decaan van de Faculteit der Letteren
prof.dr. Gerry Wakker, decaan van de Faculteit der Letteren

Op dinsdag 10 december zal prof.dr. Gerry Wakker, decaan van de Faculteit der Letteren, het eerste boek dat is verhuisd van de Letteren Bibliotheek naar de Universiteitsbibliotheek symbolisch overdragen aan bibliothecaris Marjolein Nieboer. De overhandiging staat gepland om 9.00 uur in de Universiteitsbibliotheek op de tweede verdieping.

Collectie Letteren op tweede etage UB
De boekencollectie van Letteren zal voortaan te zien zijn op de tweede verdieping van de Universiteitsbibliotheek. De kasten staan klaar. Het is nu wachten op de boeken.

Lege kasten staan klaar voor de Letterencollectie
Laatst gewijzigd:25 januari 2018 14:21

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...