Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Introduction evening: Master's specialisation East Asian Studies

28 november 2013
Shanghai
Shanghai

On 28 November, the master's specialisation for East Asian Studies will be presented at the Master your Talent Day of the University of Groningen.

In the two information rounds at 18:00 and 20:00, Dr. Janny de Jong and Prof Jan van der Harst, will introduce what the studies entail and what you can expect from the programme.

More information: ceasg@rug.nl

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:38

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...