Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Loopbaandag Letteren

28 november 2013

Doe je een Letterenstudie, dan bestaat de mogelijkheid een bachelorstage te doen. Deze stage van 10 ECTS kan je in je vrije ruimte opnemen. Voorwaarde is dat je al 120 ects hebt behaald en een voorbereidende opdracht hebt gedaan. Deze opdracht heeft de vorm van een loopbaandag door een loopbaanadviseur in Groningen.

De dag staat in het teken van antwoord op vragen als: Wat kan ik? Wat wil ik? en Hoe bereik ik dat in mijn stage? De deelname (plus 120 ects) geven je toegang tot de bachelorstage.

De volgende Loopbaandagen zullen plaatsvinden op: woensdag 12 februari, dinsdag 25 maart en dinsdag 3 juni (alle Loopbaandagen in het Engels). Je kunt je tijdens het spreekuur van het Stagebureau inschrijven voor de Loopbaandag. De € 50 borg kun je per pin betalen. Deze borg krijg je terug zodra je ingevulde stagecontracten kunt overhandigen.

Laatst gewijzigd:27 mei 2015 09:10
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...