Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Loopbaandag Letteren

28 november 2013

Doe je een Letterenstudie, dan bestaat de mogelijkheid een bachelorstage te doen. Deze stage van 10 ECTS kan je in je vrije ruimte opnemen. Voorwaarde is dat je al 120 ects hebt behaald en een voorbereidende opdracht hebt gedaan. Deze opdracht heeft de vorm van een loopbaandag door een loopbaanadviseur in Groningen.

De dag staat in het teken van antwoord op vragen als: Wat kan ik? Wat wil ik? en Hoe bereik ik dat in mijn stage? De deelname (plus 120 ects) geven je toegang tot de bachelorstage.

De volgende Loopbaandagen zullen plaatsvinden op: woensdag 12 februari, dinsdag 25 maart en dinsdag 3 juni (alle Loopbaandagen in het Engels). Je kunt je tijdens het spreekuur van het Stagebureau inschrijven voor de Loopbaandag. De € 50 borg kun je per pin betalen. Deze borg krijg je terug zodra je ingevulde stagecontracten kunt overhandigen.

Laatst gewijzigd:27 mei 2015 09:10
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...

 • 13 maart 2018

  Auke Hulst wordt gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen

  Schrijver en muzikant Auke Hulst wordt de nieuwe gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen. In drie lezingen en een openbaar interview met hoogleraar moderne letterkunde Mathijs Sanders zal hij zich komend najaar onder de noemer ‘zwemmen in brak...