Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Book Release: The European Sovereign Debt Crisis and China - EU Relations

12 november 2013

CEASG Academic Director, Professor Jan van de Harst, released a book on the 'The European Sovereign Debt Crisis and China - EU Relations'.

The October 2012 Conference on China, the European Union and the European debt crisis, which led to the publication if this volume, was organized under the aegis of the Tsinghua-Groningen Research Group (TGRG) on China-EU relations. In 2011, Tsinghua University in Beijing, P.R. China, and the University of Groningen, have taken the bold initiatives to institutionalize their contacts by setting up a framework to organize various academic activities of joint concern, primarily related to research and education. In disciplinary terms the TGRG focuses on International Relations and European Studies, with special attention given to the EU and the SINO-European relationship.

The present volume presents the conference papers in the languages used at the conference, either in Chinese or English.

More information: ceasg@rug.nl

Book Cover
Book Cover
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:38

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...