Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

NU ABONNEMENT Encyclopedia of Hebrew Language and Linguistics

05 november 2013

De Bibliotheek Rijksuniversiteit Groningen heeft na de trial op The Encyclopedia of Hebrew Language and Linguistics Online besloten een abonnement te nemen. U vindt in de encyclopedie alle aspecten m.b.t. de geschiedenis van de Hebreeuwse taal en taalkunde, vanaf de vroegst vastgelegde geschreven vorm tot het heden. De Encyclopedia of Hebrew Language and Linguistics Online biedt uitgebreide zoekmogelijkheden, en tevens cross-references en full-text zoek functionaliteit.

Laatst gewijzigd:26 oktober 2017 13:57
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...