Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

NU ABONNEMENT Encyclopedia of Hebrew Language and Linguistics

05 november 2013

De Bibliotheek Rijksuniversiteit Groningen heeft na de trial op The Encyclopedia of Hebrew Language and Linguistics Online besloten een abonnement te nemen. U vindt in de encyclopedie alle aspecten m.b.t. de geschiedenis van de Hebreeuwse taal en taalkunde, vanaf de vroegst vastgelegde geschreven vorm tot het heden. De Encyclopedia of Hebrew Language and Linguistics Online biedt uitgebreide zoekmogelijkheden, en tevens cross-references en full-text zoek functionaliteit.

Laatst gewijzigd:26 oktober 2017 13:57
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...