Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

NSV Dissertatie Prijs 2013 voor Tobias Stark

07 november 2013

De Nederlandse Sociologische Vereniging (NSV) heeft de NSV-dissertatieprijs 2013 voor het beste proefschrift verdedigd in 2011 en 2012 aan een Nederlandse universiteit toegekend aan Tobias Stark (RUG, ICS year group 2006) voor zijn dissertatie '"Integration in Schools. A Process Perspective on Students' Interethnic Attitudes and Interpersonal Relationships" . De NSV Dissertatie Prijs 2013 wordt iedere twee jaar uitgereikt door de NSV voor het beste sociologische proefschrift aan een Nederlandse universiteit in de afgelopen twee jaar.

In 2012 ontving Tobias Stark voor zijn proefschrift ook al de Research Prijs voor bijzondere proefschriften in de geesteswetenschappen en de sociale wetenschappen van de Erasmusprijs Stichting.

Tobias Stark promoveerde op 8 september 2011 cum laude aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij was als PhD student en postdoc verbonden aan de afdeling Sociologie en het ICS. Zijn promotores waren Andreas Flache, René Veenstra en Roel Bosker. Momenteel werkt Stark op basis van een Marie Curie International Outgoing Fellowship als postdoc aan Stanford University.

De jury van de NSV-dissertatieprijs 2013 bestond uit prof.dr. Jacques Tacq, prof.dr. Wim Knulst en prof.dr. Ton Bevers. De prijs bestaat uit een geldbedrag van Euro 750,= en een oorkonde.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:38
printView this page in: English

Meer nieuws