Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

28 november Master Your Talent Letteren

19 november 2013

Bachelorstudenten zijn op 28 november van 17.00-21.00 uur van harte welkom op de mastervoorlichting van de Faculteit der Letteren in Groningen. Ontmoet de docenten en studenten van de 54 verschillende masterprogramma’s en proef de sfeer in de facultaire gebouwen, collegezalen en natuurlijk van de stad Groningen.  

Groot aanbod

Van East Asian Studies tot Computercommunicatie en Neurolinguïstiek tot Geschiedenis Vandaag, de Faculteit der Letteren biedt bachelorstudenten een gevarieerd aanbod aan masteropleidingen. Van de 54 masterpogramma’s zijn er 28 Engelstalig.

Voor wie

De voorlichting is bedoeld voor alle bachelorstudenten van een Nederlandse of buitenlandse universiteit. Ook studenten van het HBO die een masteropleiding aan de RUG willen volgen, kunnen op 28 november terecht.

Aanmelden

Elk heel uur kun je naar presentaties over alle masterprogramma’s, schakelprogramma’s (voor HBO’ers), stagemogelijkheden en gratis workshop van NEXT: Hoe kies ik de goede Master? Studenten moeten zich voor alle presentaties vooraf aanmelden.

Trefpunt

In de Weberfoyer van het Harmoniegebouw is een kleine informatiemarkt, waar je kunt napraten met studenten en docenten van de verschillende masterprogramma’s. Ook zijn er stands van het Stagebureau en (studie)loopbaanbegeleiding NEXT. Geniet daarnaast van lekkere hapjes, drankjes en broodjes Unox.

Meer informatie

Wil je meer weten over Master Your Talent Letteren? Neem contact op met Geraldine Zieleman, info.let@rug.nl

Laatst gewijzigd:05 april 2018 11:47
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 11 december 2018

  Eeuwenoude recepten uit de beerput (video)

  Archeoloog Merit Hondelink onderzoekt wat Nederlandse stedelingen uit de middenklasse aten in de 16e tot en met de 18e eeuw. Ze onderzoekt monsters uit oude beerputten op sporen van voedselbereiding. Maar Hondelink kookt zelf ook vergeten gerechten,...

 • 07 december 2018

  Nieuw themanummer Stem-, Spraak en Taalpathologie

  Stem-, Spraak- en Taalpathologie heeft het themanummer “Research Tutorials door Nederlandstalige onderzoekers in het buitenland, deel II” gepubliceerd.

 • 03 december 2018

  Huidig onderzoek naar terpen en wierden in beeld

  Annet Nieuwhof, Johan Nicolay (beiden Archeologie RUG) en Jeroen Wiersma (Kenniscentrum Landschap) brengen een nieuw boek uit over de stand van zaken in het onderzoek van het terpen- en wierdenland.