28 november Master Your Talent Letteren

19 november 2013

Bachelorstudenten zijn op 28 november van 17.00-21.00 uur van harte welkom op de mastervoorlichting van de Faculteit der Letteren in Groningen. Ontmoet de docenten en studenten van de 54 verschillende masterprogramma’s en proef de sfeer in de facultaire gebouwen, collegezalen en natuurlijk van de stad Groningen.

Groot aanbod

Van East Asian Studies tot Computercommunicatie en Neurolinguïstiek tot Geschiedenis Vandaag, de Faculteit der Letteren biedt bachelorstudenten een gevarieerd aanbod aan masteropleidingen. Van de 54 masterpogramma’s zijn er 28 Engelstalig.

Voor wie

De voorlichting is bedoeld voor alle bachelorstudenten van een Nederlandse of buitenlandse universiteit. Ook studenten van het HBO die een masteropleiding aan de RUG willen volgen, kunnen op 28 november terecht.

Aanmelden

Elk heel uur kun je naar presentaties over alle masterprogramma’s, schakelprogramma’s (voor HBO’ers), stagemogelijkheden en gratis workshop van NEXT: Hoe kies ik de goede Master? Studenten moeten zich voor alle presentaties vooraf aanmelden.

Trefpunt

In de Weberfoyer van het Harmoniegebouw is een kleine informatiemarkt, waar je kunt napraten met studenten en docenten van de verschillende masterprogramma’s. Ook zijn er stands van het Stagebureau en (studie)loopbaanbegeleiding NEXT. Geniet daarnaast van lekkere hapjes, drankjes en broodjes Unox.

Meer informatie

Wil je meer weten over Master Your Talent Letteren? Neem contact op met Geraldine Zieleman, info.let@rug.nl

Laatst gewijzigd:05 april 2018 11:47
printView this page in: English