Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

28 november Master Your Talent Letteren

19 november 2013

Bachelorstudenten zijn op 28 november van 17.00-21.00 uur van harte welkom op de mastervoorlichting van de Faculteit der Letteren in Groningen. Ontmoet de docenten en studenten van de 54 verschillende masterprogramma’s en proef de sfeer in de facultaire gebouwen, collegezalen en natuurlijk van de stad Groningen.  

Groot aanbod

Van East Asian Studies tot Computercommunicatie en Neurolinguïstiek tot Geschiedenis Vandaag, de Faculteit der Letteren biedt bachelorstudenten een gevarieerd aanbod aan masteropleidingen. Van de 54 masterpogramma’s zijn er 28 Engelstalig.

Voor wie

De voorlichting is bedoeld voor alle bachelorstudenten van een Nederlandse of buitenlandse universiteit. Ook studenten van het HBO die een masteropleiding aan de RUG willen volgen, kunnen op 28 november terecht.

Aanmelden

Elk heel uur kun je naar presentaties over alle masterprogramma’s, schakelprogramma’s (voor HBO’ers), stagemogelijkheden en gratis workshop van NEXT: Hoe kies ik de goede Master? Studenten moeten zich voor alle presentaties vooraf aanmelden.

Trefpunt

In de Weberfoyer van het Harmoniegebouw is een kleine informatiemarkt, waar je kunt napraten met studenten en docenten van de verschillende masterprogramma’s. Ook zijn er stands van het Stagebureau en (studie)loopbaanbegeleiding NEXT. Geniet daarnaast van lekkere hapjes, drankjes en broodjes Unox.

Meer informatie

Wil je meer weten over Master Your Talent Letteren? Neem contact op met Geraldine Zieleman, info.let@rug.nl

Laatst gewijzigd:05 april 2018 11:47

Meer nieuws

 • 20 september 2018

  Martijn Wieling gestart als bijzonder hoogleraar Nedersaksische/Groningse taal en cultuur

  Per 1 juli 2018 is Dr. Martijn Wieling benoemd tot bijzonder hoogleraar Nedersaksische / Groningse Taal en Cultuur. Wieling (Emmen, 1981) is universitair hoofddocent bij de opleiding Informatiekunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij gaat gedurende...

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 11 september 2018

  Eerste biografie van Piet Mondriaans vroege jaren

  Sinds zijn dood in 1944 is er een groot aantal biografieën van Piet Mondriaan verschenen - en zijn er evenzoveel mythes rondom zijn kunstenaarschap ontstaan. Hij zou bijvoorbeeld een minzame asceet zijn, of juist een bon-vivant. De Amerikaanse promovendus...