Scholierenmiddag Ciné Premières 2013

01 november 2013

Op 7 november organiseert de Scholierenacademie samen met het Institut Français, het Alfa Steunpunt en Forum Images een Scholierenmiddag tijdens het Frans Filmfestival in Groningen. De middag bestaat uit twee colleges en twee Franse films. De hoofdfilm van de middag is Les Lendemains. Daarnaast wordt een college verzorgd door Dr. Jeanette den Toonder. Scholen kunnen zich niet meer opgeven, het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Cazes

Interview regisseur Stéphane Cazes: er is nog plaats voor studenten ETC!

In een Collegetour-achtige setting wordt de jonge Franse regisseur Stéphane Cazes ge ïnterviewd over het maken van films en in het bijzonder over zijn laatste film, Ombline. Scholieren en studenten kunnen een vraag (in het Frans uiteraard) aan Cazes stellen. Heb je een vraag? Stuur hem voor 5 november naar: a.f.b.dijkstra@rug.nl en vermeld er even bij dat je ETC-student bent. Het interview vindt plaats in de Offerhauszaal van het Academiegebouw.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:38