Delpher.nl. Online inzien van bijzondere collecties.

22 november 2013

Delpher.nl biedt de mogelijkheid (bijzondere) collecties van gerenommeerde wetenschappelijke instellingen te doorzoeken.

De dienst is onlangs gelanceerd en ontsluit onder andere ruim 90.000 boeken en miljoenen kranten- en tijdschriftartikelen uit de 17e/18e/19e en 20e eeuw. Maar bijvoorbeeld ook uitgeschreven radiobulletins. Het aanbod wordt de komende tijd nog uitgebreid. Een waardevolle database, zeker het bezoeken waard.

De Universiteitsbibliotheek is één van de partners in deze nieuwe dienst.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 12:55
printOok beschikbaar in het: English