Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Enquête voor en door studenten over Universiteitsbibliotheek

21 november 2013

De Studenten Organisatie Groningen (SOG) heeft een enquête uitgezet onder studenten om de verschillende wensen in kaart te brengen omtrent de toekomst van de Universiteitsbibliotheek. Een mooi initiatief waarvan we hopelijk binnenkort de resultaten kunnen publiceren.

Ook jij kunt jouw wensen achterlaten.
► Ga direct naar de enquête

Laatst gewijzigd:25 januari 2018 14:21
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...