Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Enquête voor en door studenten over Universiteitsbibliotheek

21 november 2013

De Studenten Organisatie Groningen (SOG) heeft een enquête uitgezet onder studenten om de verschillende wensen in kaart te brengen omtrent de toekomst van de Universiteitsbibliotheek. Een mooi initiatief waarvan we hopelijk binnenkort de resultaten kunnen publiceren.

Ook jij kunt jouw wensen achterlaten.
► Ga direct naar de enquête

Laatst gewijzigd:25 januari 2018 14:21
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...