Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Enquête voor en door studenten over Universiteitsbibliotheek

21 november 2013

De Studenten Organisatie Groningen (SOG) heeft een enquête uitgezet onder studenten om de verschillende wensen in kaart te brengen omtrent de toekomst van de Universiteitsbibliotheek. Een mooi initiatief waarvan we hopelijk binnenkort de resultaten kunnen publiceren.

Ook jij kunt jouw wensen achterlaten.
► Ga direct naar de enquête

Laatst gewijzigd:25 januari 2018 14:21
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...