Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Verhuizing Bibliotheek Letteren begin December

12 november 2013

Vanaf 9 december start de verhuizing van de Bibliotheek Letteren naar de Universiteitsbibliotheek. De collectie en de expertise van medewerkers zijn straks voor u beschikbaar in de bibliotheek aan het Broerplein.

Collectie Letteren naar tweede verdieping UB
- Een groot gedeelte van de collectie zal geplaatst worden op de tweede etage in de UB. Het opzetten van voldoende boekenkasten is daar inmiddels in volle gang.
- Een ander deel van de boeken zal naar het opslagdepot op Zernike verhuizen. U kunt deze boeken nog steeds reserveren via de catalogus.
- De tijdschriften van Letteren worden toegevoegd aan tijdschriftencollectie op de eerste verdieping. Alle tijdschriften tesamen worden daar alfabetisch aangeboden.

Brede Universiteitsbibliotheek
Na de Bibliotheek Letteren zullen onder meer ook Archeologie en Rechten gefaseerd overgaan naar het pand aan het Broerplein. De verhuizing van de vakbibliotheken is onderdeel van de strategie om een brede bibliotheek in de binnenstad te creëren. In de toekomst blijven blijven twee locaties over: in de binnenstad de Universiteitsbibliotheek en op het Zernikecomplex de locatie in het Duisenberggebouw. De Centrale Medische Bibliotheek blijft ook gehandhaafd.

Letteren
Laatst gewijzigd:25 januari 2018 14:21
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...