Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Voor studenten en medewerkers: Inlogscherm My University verandert

14 november 2013

Op zaterdag 16 november krijgt My University een ander uiterlijk. Het inlogscherm ziet er dan anders uit en de hoofdkleur wordt blauw, waardoor het verschil met de rode publieke website duidelijker is.

Wat is My University?

My University is een afgeschermde omgeving waarop je informatie voor medewerkers en studenten van de RUG vindt. Je krijgt toegang tot My University door in te loggen met je p- of je s-nummer. Je vindt de ingang naar My University rechtsboven op alle pagina’s van www.rug.nl.

Richt je Dashboard in naar eigen behoefte

Na het inloggen op My University kom je meteen op jouw persoonlijke startpagina, het Dashboard. Dat Dashboard is voor een klein deel gevuld met mededelingen die voor iedereen belangrijk zijn. Voor de rest is het helemaal naar eigen wens in te richten met behulp van zogenaamde widgets. Denk bijvoorbeeld aan widgets voor Twitter, de UK, de CIT Service Desk, de Bibliotheek of My News. Neem eens een kijkje in de Widgetwinkel via de knop ‘Instellingen’ op het Dashboard om een idee te krijgen.

Ook kun je alle informatie uit bijvoorbeeld de RUG-kalender, Progress en Nestor eenvoudig via het eigen Dashboard benaderen.

Vind interne informatie op het Infonet

Daarnaast is interne informatie voor medewerkers en studenten op My University te vinden, namelijk op het tabblad Infonet. Naast algemene informatie vind je daar ook het intranet van jouw eigen faculteit of dienst. Zoek je interne informatie, gebruik dan het zoekvenster of de menu’s binnen My University.

Vragen en tips over My University (hiervoor moet je inloggen op My University)

Zie ook onderstaande screenshots:

Het nieuwe inlogscherm van My University
Het nieuwe uiterlijk van My University
Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:32

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...